QUI SOM?


QSW Lighting Design By Joan Biel Serra Segui, neix des de la vocació e inquietud de voler aportar al món de l'espectacle y/o events tant privats com públics.
Constantment estam cercant una nova forma de dur-los a terme i amb esperit renovat i amb la professionalitat que ens caracteritza, per aquest motiu estam constantment formant-nos si posant-nos al dia de les noves tecnologies.


Per poder dur a terme aquest projecte ens hem envoltat del millor equip tant material com humà, així formant el millor equip possible.

Mobirise Website Builder


El món audiovisual està dins el seu ADN.

Ha tingut el plaer de poder formar part de grans equips de treball, envoltat dels millors tècnics de les illes i formant-se dia a dia.

De la seva trajectòria fins a l'actualitat es poden destacar diversos treballs com el disseny d'il·luminació del Musical FROZEN, LA REINA DEL GEL de MSO, La gestió tècnica d'il·luminació de diversos festivals arreu de les illes (Embat Festival,Canet Rock Mallorca...,), Tècnic de Gira i dissenyador d'aquestes amb: O-ERRA, Anegats, Suasi i els electrodomèstics, Back to Black, Marcel Cranc...

 Joanbi Serra.
Dissenyador / Tècnic

Client

© Copyright 2023 Qsw Lighting Design. All Rights Reserved.

Drag & Drop Website Builder