Mobirise Website Builder

DISSENY D'IL·LUMINACIÓ 

És la nostra especialitat, comptant amb els millors softwares de visualització 3d, et podem oferir realment el que serà el teu concert, festival, esdeveniment, o producció teatral mesos abans d'iniciar el muntatge!!!
Demane'ns ajuda sense compromís, t'assegurem que quedaràs satisfet!!!

Mobirise Website Builder

Musica

És un dels nostres principal àmbits de feina.
La nostra satisfacció és poder oferir tranquil·litat professionalitat al teu projecte musical, et donam una mà amb tot el que necessitis, des de disseny per a la presentació del teu disc fins a planificació d'una gira, sempre assessorat amb els millors professionals del sector.

Mobirise Website Builder

Teatre

Especialitzant mos al 2011 amb la il·luminació i producció tant d'espectacles teatrals de petit format com amb musicals de gran format, aquesta no deixa de ser la nostra passió, així desenvolupem la producció d'il·luminació d'aquest des de la primera paraula del guió fins a la baixada de teló. Sense oblidar-nos del so, efectes ni audiovisuals.

Mobirise Website Builder

Events

Consideram els events com allò que tothom vol que surti a la perfecció però que no es vegi que hi ha un equip al darrere.
Ens caracteritzam per l'aparent simplicitat que demostrem en realitzar les nostres tasques en les quals és necessària una bona coreografia molt ben sincronitzada entre il·luminació, so, vídeo, efectes, muntatges i protagonistes.
Realitzem els serveis de vídeo en streaming, sonorització, il·luminació i qualsevol necessitat sol·licitada pel client. 

Mobirise Website Builder

Producció

Duem a terme qualsevol necessitat que tingui l'espectacle o event, sempre respectant els requeriments i disseny de l'organitzador, per tal que no falli cap graó de la cadena.

© Copyright 2023 Qsw Lighting Design. All Rights Reserved.

WYSIWYG HTML Editor